• Top Stories

    Φωτογραφίες-σοκ από το πτώμα στη Χαλκιδική – Δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί

    • NewsRoom
    astinomia


    Φωτογραφίες του άνδρα που βρέθηκε νεκρός αλυσοδεμένος στη Ν.Ποτίδαια έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Όπως είναι αναμενόμενο η εικόνα του άντρα προκαλεί σοκ.

    Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, ο οποίος φορούσε μπλε καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το πτώμα. Δύτης του Λιμενικού βούτηξε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση.

    Το θύμα, όπως διαπιστώθηκε, φέρει και τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και οι αρχές πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε πρόσφατα.

    Δεν αποκλείεται και η περίπτωση αυτοκτονίας,εφόσον η αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα είναι ο πνιγμός. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Καλύβα «Τα ευρήματα νεκροψίας -νεκροτομής συνηγορούν υπέρ του πνιγμού εντός ύδατος. Το πτώμα δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις έτσι ώστε να μας παραπέμψουν στην εγκληματική ενέργεια και το πτώμα ήταν σε σήψη. Με κάθε επιφύλαξη πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία. Δεν έχει ταυτοποιηθεί το πτώμα γιατί δεν έχουν έρθει να αναγνωρίσουν τη σορό».

    δείτε το βίντεο από το δελτίο:

    https://youtu.be/99jGHaBE-ew

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλυσοδεμένο πτώμα στη Χαλκιδική: Σε αυτοκτονία αποδίδεται πιθανότατα ο θάνατος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταλμα σύλληψης για τον 58χρονο – βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισαγγελέας Αρείου Πάγου για τον 11χρονο Αμίρ: Έρευνα προς πάσα κατεύθυνση

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ