• Top Stories

    Δολοφονία Δώρας: Στην Ομόνοια το τελευταίο στίγμα του κινητού της

    • NewsRoom
    Πατήσια


    Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

    Οι αστυνομικοί οδηγούνται όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δεν πιστεύουν πως ο δράστης βρίσκεται στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον του θύματος.

    Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, που δημοσιεύει το «Έθνος», φαίνεται πως ενισχύει τις εκτιμήσεις των αστυνομικών ότι κάποιος στην προσπάθειά του να ληστέψει την 32χρονη εφοριακό στο Β’ Νεκροταφείο, τελικά την σκότωσε με 14 μχαιριές.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το κινητό τηλέφωνο του θύματος εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και μάλιστα για αρκετές ώρες μετά το έγκλημα.

    Στη συνέχεια το σήμα έπαψε να εκπέμπεται ίσως γιατί το τηλέφωνο καταστράφηκε από τους δράστες. Το γεγονός ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της 32χρονης Δώρας ήταν η οδός Μενάνδρου -δρόμος που αποτελεί κατά καιρούς κέντρο κλεμμένων αντικειμένων- προσανατολίζει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο της ληστείας.

    Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για αρπαγές τσαντών, κλοπές πεζών, σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και βίαιες ληστείες δρόμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Δώρα – «Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο»
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δολοφονία στα Πατήσια: Ποιο στοιχείο θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικηγόρος Δώρας: «Δεχόταν απειλές – Διάλεξε τυχαία ο δολοφόνος το νεκροταφείο;»



    ΣΧΟΛΙΑ