• Top Stories

    Δολοφονία 36χρονης μεσίτριας: Video ντοκουμέντο από τις κινήσεις του 38χρονου γιατρού

    36χρονη Μεσίτρια


    Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του αγγειοχειρούργου που φέρεται να δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την 36χρονη μεσίτρια. Οι κινήσεις του 38χρονου, μάλιστα, καταγράφηκαν σε βίντεο στο οποίο φαίνεται να καθαρίζει το αυτοκίνητό του σε αυτόματο πλυντήριο νωρίς τα ξημερώματα, μετά την εξαφάνιση της άτυχης μητέρας.

    Δολοφονία 36χρονης

    Το βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Ε, δείχνει ένα αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος με εκείνο του γιατρού, διακρίνεται σε βίντεο που τράβηξαν τέσσερις κάμερες στο πρατήριο.

    Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να κατεβαίνει και να κοιτάει στο πορτ μπαγκάζ. Στη συνέχεια, μπαίνει ξανά στο αμάξι και κατευθύνεται προς την πίσω πλευρά του πρατηρίου, όπου βρίσκεται το αυτόματο πλυντήριο.

    Ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε πως έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του, μετά την εξαφάνιση της 36χρονης, επειδή έχει εμμονή με την καθαριότητα και είναι ψυχαναγκαστικός.

    «Είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση της Δικαιοσύνης που στέλνει αυτόν τον άνθρωπο στη φυλακή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτός το έκανε», δηλώνει ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών.

    Ο 38χρονος συνεχίζει να επιμένει ότι είναι αθώος και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

    Η κηδεία της άτυχης μητέρας, θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της μεσίτριας: «O αγγειοχειρουργός είχε βγει με την 36χρονη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας: Βρέθηκε DNA της στο αυτοκίνητο του αγγειοχειρουργού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τελευταία παράσταση για την Μαίρη Τσώνη – Δείτε φωτογραφίες από τη νεκρώσιμη ακολουθία στα Χανιά



    ΣΧΟΛΙΑ