• Top Stories

    Δήμαρχος Μάνδρας προς Κωνσταντινέα: Να πας στην Καλαμάτα να πουλήσεις τσαμπουκά!

    • NewsRoom


    Ένταση επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα και τη δήμαρχο Μάνδρας  Ιωάννα Κριεκούκη.

    Αφορμή στάθηκε η συζήτηση μεταξύ τους περί ευθυνών για την τραγωδία στην περιοχή που άφησε πίσω της 20 νεκρούς λόγω πλημμύρας.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ένα δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της δημάρχου Μάνδρας, η οποία ασκεί το αξίωμα τα τελευταία επτά χρόνια, λέγοντας πως «την περίοδο 2007 με 2010 ήσασταν δήμαρχος. Δεν μπορούσατε να τα καταγγείλετε αυτά αφού ήσασταν δήμαρχος. Τι κάνατε εσείς τότε; Είχατε την πολεοδομία την περίοδο εκείνη και βγαίνετε τώρα εσείς και λαϊκίζετε. Η πολεοδομία το 2007 που έβγαζε αδειοδοτήσεις, εσείς ήσασταν δήμαρχος Μάνδρας και τι κάνατε;».

    Η κ. Κριεκούκη με τη σειρά της απάντησε «Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά. Πρέπει να είναι πολύ χαμηλό το μορφωτικό του επίπεδο», με την ένταση στο στούντιο να «χτυπά κόκκινο».

    Η δήμαρχος κατήγγειλε ακόμη πως «δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δηλώθηκαν χθες το βράδυ ότι θα ήταν στην Μάνδρα για να κάνουν περιπολίες για πλιάτσικο και φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για το σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου στα Εξάρχεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέκκας: 300 σημεία της Ελλάδας κινδυνεύουν από καταστροφικές πλημμύρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήμαρχος Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ