ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι και η οικογένειά του έκανε επείγουσα προσγείωση στη βορειοανατολική Αργεντινή χθες βράδυ λόγω των θυελλωδών ανέμων, δήλωσαν κυβερνητικές πηγές στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Telam.
Το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε ιδιωτική περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της πόλης Μαρ ντελ Πλάτα, 400 χλμ. νοτίως του Μπουένος ‘Αιρες, και της πόλης Τσαπαντμαλάλ, όπου ο πρόεδρος Μάκρι σχεδίαζε να περάσει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, που είναι αργία στην Αργεντινή.
Ο Μάκρι, η σύζυγός του και η εξάχρονη κόρη τους είχαν φτάσει με το προεδρικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μαρ ντελ Πλάτα, απ’ όπου επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο για να κάνουν το μικρό ταξίδι μέχρι τον τελικό τους προορισμό.
Οι πολύ ισχυροί άνεμοι ανάγκασαν τον πιλότο να διακόψει την πτήση και να επιχειρήσει έκτακτη προσγείωση, στην οποία δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα.
Το ταξίδι τελικά ολοκληρώθηκε, όταν η οικογένεια Μάκρι επιβιβάστηκε στο επίσημο αυτοκίνητο και έφθασε στον προορισμό της.
Ο πρόεδρος θα συνεχίσει από το Τσαπαντμαλάλ να παρακολουθεί τις έρευνες για το υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού με 44 μέλη πληρώματος, η επαφή με το οποίο χάθηκε την Τετάρτη ενώ ταξίδευε στον Ατλαντικό Ωκεανό.
Ο υπουργός Άμυνας ‘Οσκαρ Αγκουάντ επέστρεψε από τον Καναδά και μετέβη στη Μαρ ντε Πλάτα για να ηγηθεί των επιχειρήσεων έρευνας που πραγματοποιούνται δια θαλάσσης και αέρος.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τάσος Αρνιακός: Δεν τελειώσαμε με την κακοκαιρία – Κίνδυνος νέων πλημμύρων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεγκλωβισμός μητέρας και των τριών παιδιών της στη Σαλαμίνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα βγάλετε μειωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο – Οδηγίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Βράζουν» 30 CEOs φαρμακευτικών για το clawcack – Δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλαν στον Άδωνι Γεωργιάδη
- 6 τρόποι για να καταλάβετε αν το κινητό σας έχει παραβιαστεί και τι να κάνετε στη συνέχεια
- Πώς διαβάζει το Μαξίμου τα «κόμματα» Τσίπρα και Καρυστιανού και τι φοβάται με τον Αντώνη Σαμαρά
- Πότε και ποιοι θα χτυπήσουν το σχολικό κουδούνι στο Ελληνικό