• Top Stories

    Ε.Παπαγγελή εναντίον Μπογδάνου: Στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους

    • NewsRoom
    Έλλη Παπαγγελή

    Έλλη Παπαγγελή


    Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μας έχει συνηθίσει να απασχολεί τα μέσα με τα λεγόμενά του που πολλές φορές ενοχλούν. Το ίδιο αισθάνθηκε και η Έλλη Παπαγγελή,γνωστή για την εκρηκτική παρουσία της στην τηλεόραση, τον περασμένο Ιούνιο και τώρα ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους δικαστικά. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος σε κείμενό του είχε αναφερθεί στο μοντέλο με προσβλητικούς, κατά την ίδια, χαρακτηρισμούς.

    Χθες,λοιπόν η Έλλη Παπαγγελή μετέβη στα δικαστήρια, όπου αναμενόταν η συζήτηση της αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος του εκκεντρικού δημοσιογράφου, ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 14 Δεκεμβρίου.

    Αυτή δε ήταν η πρώτη αναβολή, αφού στις 2 Φεβρουαρίου 2017 η συζήτηση της αγωγής είχε αναβληθεί ξανά, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση για τις δύο πλευρές εκτός δικαστικών αιθουσών,όμως οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

    Την απόφαση της Έλλης Παπαγγελή να στραφεί στα αστικά δικαστήρια, διεκδικώντας αποζημίωση για την προσβολή της προσωπικότητάς της, πυροδότησε το κείμενο-φωτιά του δημοσιογράφου σε ιστοσελίδα με αναφορά στο όνομά της!

    Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε γράψει με αφορμή την κίνηση «Παραιτηθείτε» για τους κινδύνους της δημοκρατίας: «Για το «Παραιτηθείτε» ευθύνονται δραστήριοι πολίτες, θιασώτες των social media, απαυδισμένοι από το ψέμα και τον καθεστωτισμό, γονατισμένοι από το δημοσιονομικό άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Βέβαια, το εγχείρημα προσελκύει επικοινωνιακούς λαθρεπιβάτες, attention whores, επιτήδειους. Όμως, αυτά έχει η δημοκρατία. Δίπλα στο πνευματικό εκτόπισμα ενός Χρήστου Χωμενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση μιας Ελλης Παπαγγελή»!

    Μπογδάνος

    Τότε το μοντέλο και παρουσιάστρια, είχε δράσει άμεσα και είχε προαναγγείλει ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του. «Ο Μπογδάνος είναι ο πραγματικός φασίστας με αυτά που λέει. Εγώ έχω τελειώσει τη Φιλοσοφική και οι σπουδές μου μαζί με την ανατροφή μου μού έμαθαν να μη χωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ποτέ δεν με ενδιέφερε, γιατί δεν τον θεωρώ σοβαρό δημοσιογράφο, αλλά έναν τύπο που παραπέμπει σε χαβαλέ» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της και είχε καταλήξει λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι η πιο τίμια οδός είναι αυτή που ακολουθώ! Κινούμαι, ήδη, νομικά και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το σπίτι που έκανε θραύση στο Airbnb στα Χανιά δεν ήταν καν σπίτι! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ταξιδεύει με τον σύντροφό της μετά το Nomads (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτες αποκαλύψεις: Ο Ντόντα φορούσε περούκα για να απατά την Αθηνά Ωνάση



    ΣΧΟΛΙΑ