• AUTO

    Στους φιναλίστ του AUTOBEST το Opel Grandland X


    Η Opel επιθυμεί να μπει δυναμικά στην κατηγορία των crossover και μάλιστα να την κυκλώσει ουσιαστικά, αφού δεν διαθέτει ένα αλλά τρία μοντέλα με τον κωδικό X τα οποία την εκπροσωπούν στα οχήματα ελεύθερου χρόνου. Προηγήθηκε το δημοφιλές Mokka, ακολούθησε το μικρότερο και πρακτικό Crossland για να έρθει το κερασάκι στην τούρτα με τον κωδικό Grandland X (από 25.000 ευρώ στη χώρα μας το βενζινοκίνητο 1.2 με ισχύ 130 ίππους). Το τελευταίο άφησε πίσω αρκετούς ανταγωνιστές και ήδη συγκαταλέγεται μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού “AUTOBEST 2018”. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η κριτικού επιτροπή του αναγνωρισμένου, διεθνούς διαγωνισμού.

    Η επιτροπή που αποτελείται από έγκριτους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, δοκιμάζει νέα μοντέλα που είναι υποψήφια για το περίοπτο βραβείο. Ο νικητής κερδίζει τον τίτλο “Best Buy Car of Europe 2018”. Φτάνοντας στον τελικό, το δυναμικό συμπαγές SUV της Opel είναι ένας από τους έξι επικρατέστερους, σκληρούς διεκδικητές του τίτλου. Η επιτροπή AUTOBEST αξιολογεί τις υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες όπως ευελιξία, σχεδίαση και νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό μαι με το δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την τιμή.

    Το νέο Opel Grandland X υπερέχει σε πολλούς τομείς: Μοντέρνες, αθλητικές γραμμές, γοητευτική off-road εμφάνιση και κλασικές αρετές SUV όπως υπερυψωμένη θέση καθισμάτων και καλή σφαιρική ορατότητα. Λάτρης της περιπέτειας, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με μία σειρά κορυφαίων τεχνολογιών όπως σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, ενώ διαθέτει άφθονους χώρους και ανέσεις για μέχρι πέντε επιβάτες. Και όλα αυτά συνδυάζονται με μία ελκυστική σχέση κόστους / απόδοσης που  βοήθησε το νέο SUV να φτάσει στον τελικό του AUTOBEST 2018. Η κρίσιμη απόφαση θα ληφθεί κατά τη διάρκεια πολυάριθμων test drives και άλλων μετρήσεων στην πίστα δοκιμών του Vairano στην Ιταλία. Το όνομα του μοντέλου που θα αναδειχθεί “Best Buy Car of Europe” θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι έκανε η Skoda για να φτάσει ψηλά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά στον τίτλο ο Hamilton

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από 14.780 ευρώ το ανανεωμένο Renault Captur



    ΣΧΟΛΙΑ