Η ζήτηση για οχήματα υψηλής απόδοσης είναι τόσο σημαντική στις μέρες μας, όπου οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αναγκάζονται να ψάχνονται διαρκώς και να απελευθερώνουν ταχύτερα τα πιο τρελά μοντέλα στην αγορά με έναν πρωτοφανή ρυθμό. Ο λόγος για την BMW M2
Στην πραγματικότητα, τα πράγματα έχουν γίνει τόσο ξεπερασμένα, που η Porsche αποφάσισε να περάσει απευθείας από την 911 GT2 στη GT2 RS, γνωρίζοντας ότι οι λάτρεις των επιδόσεων θα έκαναν αμέσως σκέψεις για ένα ταχύτερο αυτοκίνητο με το που λανσαρίστηκε η «συμβατική» GT2.
Λίγα σκαλιά κάτω από την τελευταία 911 ζει και βασιλεύει η M2 της BMW και παρόλο που δέχτηκε σχόλια από την πρώτη στιγμή σε κάποια διεθνής έκθεση, η γερμανική εταιρεία δουλεύει ήδη σκληρά επάνω στην εξέλιξη, όχι μίας αλλά δύο ταχύτερων εκδόσεων που θα φορέσουν τα λατινικά «CS και GTS».
Η M2 CS θα είναι η πρώτο από το συγκεκριμένο μπλοκ και θα λάβει τον twin-turbo 3,0 λίτρων εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα των M3/M4. Ενώ ο ενισχυμένος κινητήρας στην κανονική του μορφή αποδίδει περίπου 402 ίππους, εδώ αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο κάτω από το αντίστοιχο ιπποστάσιο των M3 και M4, ώστε να μην κανιβαλίζει τα ακριβότερα αδέλφια του.
Είναι φανερό ότι η M2 CS θα είναι περισσότερο προσανατολισμένη προς την αγωνιστική κατεύθυνση συγκριτικά με την νορμάλ αδελφή της, όπως επίσης και ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο για τον οδηγό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποιον συνεργάζεται κρυφά η Apple και γιατί;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα υποκύψει στην ηλεκτροκίνηση η Bugatti;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για ποιο απίστευτο λόγο καθυστερούν οι παραδόσεις του Ford GT;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Παρήγγειλε 10 πλοία αξίας 917 εκατ. δολαρίων
- ΗΠΑ: Μετά από μαραθώνιο 18 ωρών, η Γερουσία «πέρασε» το mega-πακέτο 70 δισ. δολαρίων για την ICE
- Αντώνης Σαμαράς: Νέο «καρφί» για κόμμα από την Κρήτη – «Θα τα πούμε το απόγευμα»
- Μελίνα Τραυλού: Η Ευρώπη πρέπει να κατανοήσει τον στρατηγικό ρόλο της ναυτιλίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Βαγγέλης Μαρινάκης για τα Στενά του Ορμούζ: «Καλύτερα να πληρώνουμε τέλος διέλευσης παρά να κλείσουν»
Αφοπλιστικός Γιώργος Οικονόμου: «Τα κάνω όλα για τα λεφτά» – «Ασχολήθηκα με τη ναυτιλία γιατί οι μαθηματικοί δεν βγάζουν χρήματα»


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.