• Ροή Ειδήσεων

    Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Λίνας: Μάρτυρας – κλειδί «σπάει» τη σιωπή του

    • NewsRoom
    Κοεμτζή

    Λίνα Κοεμτζή


    Μαρτυρία που ενισχύει την εκδοχή της οικογένειας ότι η 22χρονη Λίνα Κοεμτζή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, εξετάζουν οι δικαστικές αρχές που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της νεαρής φοιτήτριας, πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

    Μάρτυρας- «κλειδί» κατέθεσε στις αρχές για ύποπτες κινήσεις δύο αγνώστων που φέρονται ότι συνδέονται με το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, στη Θεσσαλονίκη.

    Πριν λίγες ημέρες ο άνθρωπος που είδε την πτώση της άτυχης κοπέλας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ κατέθεσε σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της έρευνας.

    Τα λεγόμενα του, για τους δύο άνδρες που τοποθετούνται στο κάδρο των εμπλεκομένων, καταμαρτυρούν ότι δεν πρόκειται για  αυτοκτονία αλλά ενισχύουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όπως υποστηρίζει και το οικογένεια της φοιτήτριας που θέτει ως πάγιο αίτημα την κατά αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων και την αναπαράσταση του περιστατικού. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας φέρεται ότι κατέθεσε όσα γνωρίζει στην Αστυνομία και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου, Αντώνη Ξυλουργίδη, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια της 22χρονης και μετέφερε την μαρτυρία, οι δύο ύποπτοι άνδρες αναζητούσαν ένα αντικείμενο όταν βρέθηκαν πάνω από το σώμα της νεκρής και στον περιβάλλοντα χώρο.

    «Δεν έχουν αναζητηθεί εικόνες από κάμερες παρακείμενων τραπεζών από τις αρχές. Ο μάρτυρας ήταν ο πρώτος που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία μόλις αντιλήφθηκε το τραγικό περιστατικό της πτώσης. Αρχικά φοβήθηκε να μιλήσει για την παρουσία των δύο ανδρών αλλά στη συνέχεια ένιωθε τύψεις και ήθελε να πει την αλήθεια» επισήμανε ο δικηγόρος.

    «Έδωσε στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δύο ύποπτων επισημαίνοντας ότι υπήρχε φύλακας στην εστία του ΑΠΘ και ότι η κοπέλα δεν ήταν μόνη στον 9ο όροφο της οικοδομής. Μας ενδιαφέρει να ανακαλύψουμε τι έγινε το μοιραίο βράδυ. Υπάρχει μαρτυρία για ένα στικάκι που έψαχναν οι δύο ύποπτες άνδρες  αλλά δεν μπορώ να υποθέσω τι περιείχε. Η μαρτυρία πάντως περιγράφει μιαν εικόνα δύο νευρικών ανθρώπων που έψαχναν κάτι…» συμπλήρωσε ο κ. Ξυλουργίδης τονίζοντας πως οι πληροφορίες του μάρτυρα επιβεβαιώνουν την υπόνοια της οικογένειας του θύματος ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Κοεμτζή: Τι αποκαλύπτει φίλη της για την αυτοκτονία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ