• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Νέα αναβολή στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

    thleoptikes adeies


    Δεν θα συζητηθούν τελικά ούτε στις 4 Μαΐου οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών για τη χορήγηση των 7 τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.

    Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ανέβαλε για δεύτερη φορά τη συζήτηση και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να προσδιοριστεί η νέα δικάσιμος.

    Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αλφα, Αντέννα, Σκάι, Σταρ και Μέγκα και η η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) και ζητούν να ακυρωθεί η υπ´ αριθμ. 1/2017 προκήρυξη του διαγωνισμού για τη χορήγηση των 7 αδειών με τιμή εκκίνησης τα 35 εκ. ευρώ για κάθε άδεια.

    Οι τηλεοπτικοί σταθμοί υποστηρίζουν ότι τόσο η προκήρυξη όσο και οι σχετικές κοινές αποφάσεις των υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομικών και ειδικά ως προς τα οικονομικά δεδομένα, έρχεται σε σύγκρουση με το Σύνταγμα, τους Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς νομοθετικούς κανόνες και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η άλλη πλευρά της Μυκόνου: Κοντέινερ και παραπήγματα για εκείνους που θα υπηρετήσουν τις διακοπές της χλιδής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεύτερο «χτύπημα» για τον Λάκη Γαβαλά-Η τράπεζα πήρε και το σπίτι του στο Κολωνάκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε με ένα κλικ αν έχετε κερδίσει τα 1.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ