• AUTO

    Πόσο πουλάει ο Μέσι την αγαπημένη του Maserati;

    messi

    Λιονέλ Μέσι


    Ο κορυφαίος Αργεντίνος διεθνής Λιονέλ Μέσι έχει κατακτησει ουκ ολίγα στη ζωή και στην επαγγελματική του καριέρα. Εκτός από το πάθος του όμως για το ποδόσφαιρο, έχει και μία ακόμη μεγάλη αγάπη: τα αυτοκίνητα.

    Κορυφαία του αγάπη η Maserati GranTurismo MC Stradale, την οποία τώρα πουλάει. Εισηγμένη στο mobile.de, το ιταλικό αυτό σπορ αυτοκίνητο έχει τροποποιηθεί σύμφωνα με τα γούστα του άσου του ποδοσφαίρου. Από λευκή εξωτερικά, σε μαύρο ματ με κόκκινες λεπτομέρειες στη συνέχεια και μετο εσωτερικό του αυτοκινήτου σε μαύρο Alcantara και σχεδόν ανέγγιχτο μάλιστα, η Maserati GranTurismo MC Stradale του Μέσι είναι ασυναγώνιστη.

    Σήμερα πωλείται στην τιμή των 119.900€. Διαθέτει έναν 4.7lt V8 κινητήρα που παράγει 444 ίππους. Έχει κάνει μόνο 46.000 χιλιόμετρα. Το πιο σημαντικό όμως ίσως είναι ότι φέρει το όνομα του σύγχρονου θρύλου του ποδοσφαίρου.

    lionel-messi-maserati-a640 lionel-messi-maserati-b640 lionel-messi-maserati-c640 lionel-messi-maserati-d640 lionel-messi-maserati-e640 lionel-messi-maserati-f640

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ: Οδηγός λεωφορείου με δεξιότητες…ζογκλέρ(video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα λευκά και με ισχυρό παγετό η Αθήνα- Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία



    ΣΧΟΛΙΑ