• City Stories

    Νέα μπλεξίματα για τον Σισέ – Βρέθηκαν ερωτικά video στο λάπτοπ του

    Σισέ


    Η υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά παίρνει νέα τροπή για τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς ένα ερωτικό βίντεο φαίνεται πως βρέθηκε στο λάπτοπ του παλιού άσου του Παναθηναϊκού. Ο Σισέ, ο οποίος ούτως η αλλιώς βρέθηκε εμπλεκόμενος στην περίεργη υπόθεση, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το γαλλικό «Europe1», πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να βρεθεί κατηγούμενος, όπως δηλαδή συνέβη και με τον Καρίμ Μπενζεμά.

    Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το επίμαχο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά, βρέθηκε στο κινητό του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν απλά μάρτυρας.

    Είναι πια πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για συνεργία στην υπόθεση εκβιασμού.

    Ο Σισέ είχε συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία τον Οκτώβριο του 2015 ως μάρτυρας στην υπόθεση εκβιασμού του συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ, Ματιέ Βαλμπουενά. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς και ο Μπενζεμά.

    Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αναφέρει στις καταθέσεις τους ότι δεν είχαν δει το επίμαχο ερωτικό βίντεο και ότι απλά μεσολάβησαν για να πείσουν τον Βαλμπουενά να δώσει χρήματα στους εκβιαστές του, ένας εκ των οποίων στενός φίλος του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε το βίντεο να μη βγει στη δημοσιότητα.

    Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς αν ο Σισέ είχε το βίντεο στο λάπτοπ του, σημαίνει ότι είπε ψέματα και θα πρέπει να γίνει από μάρτυρας κατηγορούμενος!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παιδικά καθίσματα στο αυτοκίνητο: Τι αλλάζει από τον Μάρτιο; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσικνοπέμπτη: Τα 9 τοπ μαγαζιά στην Αθήνα για να τσικνίσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σύνταγμα: Οδηγός πάρκαρε το ΙΧ του στις ράγες του τραμ και έφυγε



    ΣΧΟΛΙΑ