• AUTO

    Mercedes S-Class σε …αγροτική έκδοση

    Mercedes


    Ένας Ρώσος μεγιστάνας δίνει τη λύση σε κάθε αγρότη που θέλει να οδηγεί το πανάκριβο αυτοκίνητό του και παράλληλα να κάνει και τις καθημερινές του εργασίες, χωρίς να αναγκάζεται κάθε φορά να αλλάζει αυτοκίνητο.

    Ο μεγιστάνας βαρέθηκε τη ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας και τις λουσάτες Mercedes και αποφάσισε να μετατρέψει μία S-Class σε κάτι περισσότερο …πρακτικό και καθημερινό. Για την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών του, λοιπόν, έκανε μία ιδιαίτερη προσθήκη στην πανάκριβη Mercedes S-Class: της έβαλε καρότσα.

    mercedes-benz-s-class-pickup-tsiro-1000Η μετατροπή έγινε στην Αγία Πετρούπολη και διήρκησε περίπου τέσσερις μήνες. Μέχρι τις πρώτες κολόνες, αντικρίζεις το αγέρωχο στιλ της κλασικής S-Class που έχει μεταφέρει ουκ ολίγα διάσημα πρόσωπα ανά τον κόσμο. Η συνέχεια βέβαια είναι πιο εντυπωσιακή με την ευρύχωρη καρότσα ντυμένη με ακριβό δέρμα.

    Κάτω από το ιδιαίτερο αυτό αμάξωμα, ζει και αναπνέει ένας βενζινοκινητήρας V6 3,5 λίτρων με ισχύ 268 ίππους και μπόλικη ροπή για να ξεκολλάς στα δύσβατα σημεία που σου παρουσιάζει κάθε φορά η φύση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παιδικά καθίσματα στο αυτοκίνητο: Τι αλλάζει από τον Μάρτιο; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσικνοπέμπτη: Τα 9 τοπ μαγαζιά στην Αθήνα για να τσικνίσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφθασαν στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης για το συλλαλητήριο



    ΣΧΟΛΙΑ