ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοχος κρίθηκε για διέγερση και διάπραξη εγκλημάτων λόγω των φράσεων που είχε εξαπολύσει για τους πολιτικούς αντίπαλους τους: «Θα τους σπάγαμε τα κεφάλια»
Συγκεκριμένα ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της «Διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια». Το συγκεκριμένο αδίκημα αφορά στα όσα είχε αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε δημόσια ομιλία του στις 3.9.2011.
Πάντως,η υπόθεση εκδικάσθηκε έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές.
Το σχετικό βίντεο με την ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου είχε φέρει στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρι Στάρμερ: Απο την σαρωτική νίκη στην βίαιη παραίτηση – Έως τον Σεπτέμβριο η ανάδειξη νέου πρωθυπουργού
- Έως και 645.000 ευρώ ένα διαφημιστικό μήνυμα 30 δευτερολέπτων στα hydration breaks του Μουντιάλ 2026!
- Chevron: Υπέγραψε συμφωνία με την Microsoft για την τροφοδοσία giga AI data center στο Τέξας
- Νίκος Σταθόπουλος (BC Partners): Μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες τα επόμενα χρόνια σε τεχνολογία, ενέργεια και υγεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.