ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα που χρέωσε τα ταμεία 5 εκατ. ευρώ – Ο ρόλος του κάθε κατηγορούμενου, πώς νομιμοποιούσαν τα ποσά
Νέα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου πραγματοποιείται επέμβαση για την εκκένωση δύο κτηρίων που τελούν υπό κατάληψη.
Η επιχείρηση είναι παρόμοια με αυτή που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, όπου κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικές ουσίες και συνελήφθησαν αλλοδαποί.
Έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 70 προσαγωγές. Aυτή τη φορά η επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μετέχουν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, γίνεται σε δύο κτίρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια, ένα στην οδό Μπουμπουλίνας και ένα στη Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και σε μια οικία για υπόθεση ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.
Η επιχείρηση πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά τις νέες δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στην οποία υποστήριξε ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο τα Εξάρχεια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ειδικοί Φρουροί σε Παπακώστα: Αν πας μόνη στα Εξάρχεια θα καταλήξεις… Μαρία Αντουανέτα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι κουκουλοφόροι δεν συγκινήθηκαν από τα Εξάρχεια-Μονμάρτη – Άλλο ένα βράδυ επεισοδίων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάρτι στο Twitter με την ατάκα Παπακώστα για τα Εξάρχεια-Μονμάρτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Με όλες τις γυναίκες πρέσβεις στη χώρα μας για τα παγκόσμια κοινωνικά ζητήματα
- KPMG: Προσφέρει για 10η χρονιά σχολικά προϊόντα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
- Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Θετική η ενσωμάτωση της αμυντικής θεώρησης 360 μοιρών, που είναι πάγια θέση της Ελλάδας
- Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε πληρώνονται – Τι προβλέπεται λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου
