• Top Stories

    Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Εξάρχεια και Κουκάκι σε χώρους που τελούν υπό κατάληψη

    • NewsRoom
    Πεντέλη: Άνδρας έχει ανεβεί σε ταράτσα και απειλεί ότι θα κάνει κακό σε κόσμο


    Σε εξέλιξη είναι, από τις πρωινές ώρες σήμερα, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στις περιοχές των Εξαρχείων και του Κουκακίου, για την εκκένωση τριών χώρων που τελούσαν υπό κατάληψη. Έως αυτήν την ώρα έχουν προσαχθεί δέκα άτομα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η επιχείρηση αφορά σε καταλήψεις κτιρίων που βρίσκονται στις οδούς Καλλιδρομίου, Ζαΐμη και Ματρόζου.

    Η πρώτη επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε στις 6:15 το πρωί με την κατάληψη GARE στην Οδό Καλλιδρομίου στην οποία είχε γίνει ξανά προσπάθεια εκκένωσης στις 26 Νοεμβρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί δώδεκα άτομα, όλα από το κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Ματρόζου. Ειδικότερα, τα δέκα άτομα βρίσκονταν εντός του χώρου και τα δύο, που προσήχθησαν από άνδρες των ΜΑΤ, έξω το κτίριο.

    Η αστυνομική επιχείρηση έγινε με εισαγγελική εντολή, έπειτα από μηνύσεις που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών. Ειδικότερα, της Ματρόζου ανήκει στον “Ευαγγελισμό”, της Ζαίμη στην ΕΣΗΕΑ και της Καλλιδρομίου σε ιδιώτη.

    Σημειώνεται ακόμη, ότι οι δώδεκα προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τόσκας: Ενεργοποιείται σώμα με 200 αστυνομικούς που θα περιπολεί στο κέντρο της Αθήνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκουρλέτης για Τούμπα: Τέρμα η συζήτηση – Τώρα λήψη αυστηρών μέτρων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξελίξεις μέσα στην ημέρα: Σε ανοιχτή επικοινωνία Τσίπρας – Βασιλειάδης. Ακυρώνεται το πρωτάθλημα;

     



    ΣΧΟΛΙΑ