ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο σπίτι του επιστρέφει ο 14χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του στη Μάνδρα την περασμένη εβδομάδα.
Πλέον ο ανήλικος θα παρακολουθείται από επιμελητή.
Αυτό είναι το αναμορφωτικό μέτρο που επέβαλαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στον 14χρονο αμέσως μετά την απολογία του. Τον άφησαν ελεύθερο, υπό την παρακολούθηση ειδικού.
Πυροβόλησε τον αδελφό του κατά λάθος, υποστήριξε ο 14χρονος, απολογούμενος για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοκατοχής.
Διαβάστε επίσης
Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Προφυλακιστέοι ένας 39χρονος και ένας 35χρονος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συγκίνηση στην κηδεία του Νίκου Ταγαρά: Απέδειξες ότι την αποφασιστικότητα μπορεί να την συνοδεύει η σύνεση, είπε ο Μητσοτάκης
- Βρετανία: Συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού – Τρεις νεκροί (βίντεο)
- Ειρήνη Αγαπηδάκη: Η Τηλεϊατρική ενισχύει ουσιαστικά την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στην υγεία
- Wall Street: Σε αρνητικό έδαφος παρά τα χθεσινά ρεκόρ – Ο πόλεμος στο Ιράν τροφοδοτεί ανησυχίες για τον πληθωρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.