ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών, που πρόκειται να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γεμίσει περιοχές της Μακεδονίας. Πρόκειται για καμπάνια διαμαρτυρίας προς όλους τους βουλευτές, η οποία ξεκίνησε από ομάδες πολιτών ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η αφισοκόλληση άρχισε από χθες το βράδυ σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας όπου πολιτεύονται οι βουλευτές και συγκεκριμένα σε Ιερισσό, Πολύγυρο, Κατερίνη και Σκύδρα.
Πάνω στις αφίσες είναι η φωτογραφία του βουλευτή και από κάτω αναγράφεται: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»
Η διαμαρτυρία θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί σήμερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΥΠΕΞ: Σκληρή απάντηση της Αθήνας στη Ρωσία για τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ρωσία σκέφτεται προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να γίνουν παρελθόν, θα φέρουμε την αναγκαία πολιτική αλλαγή
- Αίγιο: Συνελήφθη καταζητούμενος από την Interpol – Είχε σκοτώσει Έλληνα στην Αυστραλία το 1999
- Διπλός ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ και 5,3 Ρίχτερ στην Βόρεια Εύβοια – Κατολισθήσεις στο Μαντούδι – Ταρακουνήθηκε και η Αττική
- Η νέα εποχή για τους ασθενείς με καρκίνο: Η πρόοδος της ογκολογίας, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.