ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Τα επιχειρήματα αυτοκαταργήθηκαν μόλις δημοσιεύτηκαν”
Στην αντεπίθεση περνάει ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με το δημοσίευμα που τον ήθελαν να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, απαντώντας με κατάθεση μηνύσεων και αγωγών σε όσους τον κατηγόρησαν.
Ο πρώην υπουργός Υγείας, όντας εξοργισμένος για όσα μέχρι πρότινος ακούστηκαν για το προσωπό του, προανήγγειλε με ανάρτησή του στο twitter πως :
«Τα επιχειρήματα αυτοκαταργήθηκαν μόλις δημοσιεύτηκαν» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, ενώ, με άλλη ανάρτησή του τόνισε: «Καταθέτω μηνύσεις και αγωγές όχι μόνο κατά των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί. Όποιος τόλμησε να ρίξει σκιές στην πολιτική μου διαδρομή, θα υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες. Έφεραν ανθρώπους με κουκούλες για να κατασκευάσουν ενόχους. Να δοθεί η δικογραφία στη δημοσιότητα».
Καταθέτω μηνύσεις και αγωγές όχι μόνο κατά των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί. Τα επιχειρήματα αυτοκαταργήθηκαν μόλις δημοσιεύτηκαν. pic.twitter.com/xZimMZ8TTK
— Andreas Loverdos (@a_loverdos) February 6, 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να πάρουν «πολύ εύκολα» το πετρέλαιο του Ιράν – Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές – Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent
- Αρχίζει η ναυπήγηση ρυμουλκών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας της ΟΝΕΧ
- Σύνταξη τώρα και απασχόληση χωρίς απώλειες: Η «χρυσή» ευκαιρία για περισσότερους από 50.000 επαγγελματίες
- Ο στασιμοπληθωρισμός είναι ήδη εδώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.