• Top Stories

    Λοβέρδος: Φιάσκο το πόρισμα, αποκαλύπτεται η πολιτική μηχανορραφία

    • NewsRoom

    Ανδρέας Λοβέρδος


    «Φιάσκο» χαρακτηρίζει το πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. «Η έλλειψη συγκεκριμένων αναφορών, το φιάσκο αυτό, αποδεικνύει και την έκταση της πολιτικής μηχανορραφίας» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος και συνεχίζει:

    «Επιβεβαιώνομαι σε αυτό που δήλωσα από την πρώτη στιγμή, ότι αυτή η κυβέρνηση και αυτή η πλειοψηφία έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο πολιτικής κατάντιας και εξαχρείωσης».

    Για τον Ανδρέα Λοβέρδο στο πόρισμα υποστηρίζεται ότι απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση από τις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεσθεί δια πράξεων ή παραλείψεων αδικήματα, δεδομένου ότι από τα προαναφερόμενα με σαφήνεια προκύπτει ότι κατά την ένορκη εξέτασή του στη συνεδρίαση της 18-7-2017 απέφυγε να απαντήσει με ειλικρίνεια στο ερώτημα για τον λόγο που η εν λόγω τροπολογία συνετάγη τον Ιούλιο του 2011 από τον Α. Μαρτίνη και τον Β. Στεργίου, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντιστοίχως του Δ.Σ. του Κ.Ι.Ε.Ν., επιμείνας ότι αυτή συνετάγη τον Μάρτιο του 2012 από το νομικό του σύμβουλο Δημήτριο Μπαλασόπουλο, οπότε και ψηφίσθηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην αντεπίθεση η ΝΔ για Ντυνάν: Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, δεν θα μείνει τίποτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To πόρισμα για το «Ερρίκος Ντυνάν»: Πολιτικές ευθύνες σε Λοβέρδο, Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο και Βορίδη



    ΣΧΟΛΙΑ