ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ληστείας στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου.
Τη ληστεία φέρεται να είχαν διαπράξει δύο άτομα, τα οποία η ΕΛ.ΑΣ. θεωρούσε ότι από τις αρχές Αυγούστου είχαν διαπράξει ακόμα δύο ένοπλες ληστείες σε Πετράλωνα (10 Αυγούστου) και Μεταμόρφωση (18 Αυγούστου).
Πρόκειται για 33χρονο αντιεξουσιαστή, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης 43 ετών για ληστείες.
Η σύλληψη του δράστη με τα τατουάζ έγινε στην λεωφόρο Κατεχάκη και ο συλληφθείς έφερε βαρύ οπλισμό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν δραπέτης από τις φυλακές, από τις 2 Ιουλίου.
Διαβάστε επίσης
Καταβολή αναδρομικών σε περίπου 134.000 παλιούς συνταξιούχους
Κατατίθεται διάταξη για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρά φαινόμενα σε 5 περιοχές και αφρικανική σκόνη πανελλαδικά
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» το αμυντικό αποτύπωμα στη Θράκη έχει μεγαλώσει
- Κρήτη: Προσποιούνταν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ και απέσπασε 2.800 ευρώ και κοσμήματα από δύο γυναίκες
- Hellenic Train: Καταργούνται και σήμερα, Σάββατο, τα δρομολόγια Διακοπτό – Καλάβρυτα και Καλάβρυτα – Διακοπτό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.