ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο άνδρας που είχε συλληφθεί χθες ως ύποπτος για την επίθεση εναντίον του Ελληνορθόδοξου ιερέα Νικόλα Κακαβελάκη στη Λιόν, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το απόγευμα, ανακοίνωσε η εισαγγελία.
“Κανένα στοιχείο” δεν συνηγορεί υπέρ της εμπλοκής του ανθρώπου αυτού στην υπόθεση, εξήγησε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι η κατάσταση της υγείας του δεν δικαιολογεί την παράταση της κράτησής του. Ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.
Ο ύποπτος, ένας άστεγος άνδρας, συνελήφθη λίγο μετά τα πυρά που δέχτηκε ο ο ιερέας, σε άλλη συνοικία της Λιόν. Επάνω του ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα όπλο.
Ο ιερέας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φον ντερ Λάιεν: Τέλος στο παλιό μοντέλο εξάρτησης από Ρωσία, Τουρκία, Κίνα – Πρέπει να γίνουμε πιο ανεξάρτητοι
- Wall Street: Κέρδη με ώθηση από Τραμπ – «Σπουδαία συμφωνία» με Ιράν πριν την εκεχειρία
- Τραμπ: Σε αναζήτηση αγοραστή για την Spirit Aviation – Κατά της συγχώνευσης United-American
- Ανδρουλάκης: Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.