• Top Stories

    Τίτλοι τέλους για τους Black Sabbath! Έδωσαν την τελευταία συναυλία τους (video)

    • NewsRoom
    black sabbath


    Τίτλοι τέλους για το πασίγνωστο συγκρότημα της Χέβι Μέταλ μουσικής, Black Sabbath, το οποίο έδωσε την τελευταία του συναυλία μπροστά στο ορκισμένο κοινό του, στο Μπέρμινγχαμ της κεντρικής Αγγλίας.

    Οι βετεράνοι μουσικοί, που ανακάλυψαν τη Χέβι μέταλ μουσική, μετά από 5 δεκαετίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή, και πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αποφάσισαν να δωσουν την τελευταία τους παράσταση.

    Ο 68χρονος τραγουδιστής τους Όζι Όζμπορν ευχαρίστησε από σκηνής τους θαυμαστές του συγκροτήματος για την στήριξη που έτυχαν όλα αυτά τα χρόνια.

    Το συγκρότημα έπαιξε 15 γνωστές επιτυχίες του και έκλεισε με το πλέον αγαπημένο σε όλους “Paranoid”, ένα τραγούδι του 1970.

    Η περιοδεία των Black Sabbath με τίτλο The End Tour ξεκίνησε από τις ΗΠΑ τον περασμένο Ιανουάριο και έκανε 81 σταθμούς σε όλο τον κόσμο σε Αυστραλία, Ασία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Νότια Αμερική καταλήγοντας με δύο εμφανίσεις στο Μπέρμινγχαμ.

    Oι Black Sabbath σχηματίστηκαν το 1968 απο τον κιθαρίστα Τόνι Αϊόμι, τον μπασίστα Γκίζερ Μπάτλερ τον ντράμερ Μπιλ Γουόρντ. Πριν καταλήξουν σε αυτό το σχήμα, λεγόντουσαν Polka Tulk (είχαν και έναν σαξοφωνίστα τότε στην σύνθεση τους), μετά άλλαξαν το όνομα τους σε Earth, που και αυτό έπρεπε να αλλάξει και πάλι, επειδή υπήρχε και άλλη μπάντα με το ίδιο όνομα. Για λίγο ονομάστηκαν The Earth Blues Company μέχρι να καταλήξουν οριστικά στο όνομα Black Sabbath και να αλλάξουν κυριολεκτικά το μουσική σκηνή για πάντα, «δημιουργώντας» την χέβι μέταλ μουσική και το αργό Doom.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνα: 18 νεκροί και 2 τραυματίες μετά από πυρκαγιά σε ινστιτούτο μασάζ

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Deutsche See εναντίον Volkswagen: Στα δικαστήρια για το σκάνδαλο ρύπων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μπέκαμ βγαίνει… κύριος από το σκάνδαλο! Τώρα τον καλύπτει η Unicef



    ΣΧΟΛΙΑ