ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας Αλβανός κρατούμενος επιτέθηκε και «έσπασε στο ξύλο» δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στις 11 η ώρα το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρατούμενος ο οποίος είχε μεταχθεί πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού, επιτέθηκε στους δύο δεσμοφύλακες καθώς εκνευρίστηκε για ένα θέμα που αφορούσε στο επισκεπτήριο. Έτσι, όρμησε πάνω τους και τους ξυλοφόρτωσε με μπουνιές και κλωτσιές. Οι σωφρονιστικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και σπασμένες μύτες ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στο Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγνατία: I.X. παρέσυρε και τραυμάτισε 17χρονη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Βασιλικά μυστικά και χαμένες αγάπες – Η ζωή της πιο αινιγματικής πριγκίπισσας της Ελλάδας
- Ταξί: Το άγριο μπρα-ντε-φερ ΣΑΤΑ και Κυρανάκη και η στάση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι ψιθυρίζεται για την Εθνική, τα μυστικά του ράλι της Ευρώπης Holdings, τι οδηγεί ο Προκοπίου, τι συμβαίνει στο Κολλέγιο και δυο juicy νέα
- Τι πέτυχε ο Παπασταύρου στις ΗΠΑ για ενέργεια και γεωπολιτικά
