Η ιστοσελίδα της «Καθημερινής» παρουσίασε το πρώτο της κρούσμα
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε δημοσιογράφος που εργάζεται στο site της «Καθημερινής». Το κρούσμα κορονοϊού επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η «Καθημερινή».
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της «Καθημερινής»
«Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι ένας εργαζόμενος στο site της εφημερίδας έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των εργαζομένων και την απρόσκοπτη λειτουργία της εφημερίδας. Ευχόμαστε στον συνάδελφό μας περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμβολή των συνεργατών και αναγνωστών μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στα ΜΜΕ, καθώς νωρίτερα η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βιομηχανία: Ανησυχία για εκτόξευση της ενέργειας στα 300 ευρώ/κιλοβατώρα και… για τα μέτρα Τσάφου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.