ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεμιστοκλέους: 250 νέα ασθενοφόρα προστίθενται στο στόλο του ΕΚΑΒ – Προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη διασωστών
Τον τραυματισμό ενός νεαρού ατόμου, ηλικία 21 έτους, στο κεφάλι προκάλεσε η κατάρρευση κρηπιδώματος.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:40 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σκιάθου.
Την ώρα εκείνη ο άτυχος άνδρας περπατούσε στο σημείο και μέρος του μπαλκονιού έπεσε κυριολεκτικά στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.
Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το συμβάν κάλεσαν την αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα τον τραυματισμένο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο για την παροχή βοήθειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ν. Μανιαδάκης: «Δεν είχα λόγο να διαφύγω στο εξωτερικό. Εργαζόμουν εκεί…»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Λάρισα: 22χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
- Διπλή Ανάπλαση: Η κόντρα Δούκα – Μπακογιάννη, οι καθυστερήσεις και ο διαγωνισμός για τον Ερασιτέχνη
- Μια Ιχθύς γιορτάζει τα γενέθλιά της, οι Κληρονόμοι στο Θέατρο του Κολλεγίου, «Άρωμα Ελλάδας» στην Γκαλερί Kapopoulos, ελληνική υψηλή ραπτική, γαλλική φινέτσα και η απονομή των Χρυσών Σκούφων
- ΣΚΑΪ: Γιατί ο Αλαφούζος επέλεξε τον Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη για CEO;



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.