• Top Stories

    Κούγιας vs Nτεγκρά και το “χτύπα σαν άντρας” στη Λάρισα τρελαίνει το twitter (video+pics)

    • NewsRoom


    Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη ΑEL FC Arena μετά τη λήξη του αγώνα Λάρισα – Ηρακλής, όταν ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας τιμώρησε με ένα βροντερό χαστούκι τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ματίας Ντεγκρά. Αιτία για την αντίδραση αυτή του γνωστού ποινικολόγου ήταν το παιδαριώδες λάθος που έκανε ο Ντεγκρά δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειδείς να ισοφαρίσουν το ματς σε 2-2.

    Ήταν το 65ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο τερματοφύλακας των Λαρισαίων, ως άλλος Μέσι, ντρίμπλαρε τον αντίπαλο επιθετικό στα όρια της μεγάλης του περιοχής, ωστόσο αντί να διώξει την μπάλα, συνέχισε να ανεβαίνει το γήπεδο κρατώντας τη στα πόδια του. Πιεζόμενος ο Ντεγκρά έκανε τελικά μία μεγαλοπρεπέστατη πάσα στον μεσοεπιθετικού του Ηρακλή, Λεοζίνιο, ο οποίος είπε ευχαριστώ για το δώρο και ψύχραιμα πλάσαρε στην άδεια εστία ισοφαρίζοντας για την ομάδα του σε 2-2 (σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα).

    Έξαλλος ο  Αλέξης Κούγιας έστησε καρτέρι στον Αργεντινό τερματοφύλακα στην είσοδο της φυσούνας και του τα έψαλε κανονικά για το αστείο λάθος που στοίχισε τους βαθμούς νίκης στους γηπεδούχους. Ο διαπληκτισμός όμως βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισα να χαστουκίζει στο πρόσωπο τον παίκτη της ομάδας του και εκείνος να απαντά με μία δυνατή σπρωξιά ρίχνοντας στο έδαφος τον κ. Κούγια.

    Τα φλας των φωτογράφων που κατέγραψαν το επεισόδιο, πήραν φωτιά, όπως φωτιά πήρε και το twitter  λίγα μόλις λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση των ντοκουμέντων από το επεισόδιο.

    kougias degra6kougias degra7kougias degra8

    Δείτε καρέ-καρέ το … θεσσαλικό “χτύπα σαν άντρας” στη φυσούνα του AEL FC Arena:

    kougias degra1kougias degra2kougias degra3kougias degra4 ËÁÑÉÓÁ - ÇÑÁÊËÇÓ LARISA - IRAKLIS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

    Λίγη ώρα μετά το απίστευτο επεισόδιο η διοίκηση της Λάρισας -δηλ. ο κ. Κούγιας- ανακοίνωσε επισήμως τη λύση του συμβολαίου με τον 33χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα. “Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει στις 23:00 το συμβόλαιο με τον Ματίας Ντεγκρά”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

    Τη δική του εκδοχή αναφορικά με το περιστατικό έδωσε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό «Το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας. Αν μπορούσα θα του έλυνα το συμβόλαιο εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. Ο παίκτης είχε μια ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε κακό στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο στην ΑΕΛ και ο Ντεγκρά έκανε κακό σε όλο αυτό. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε να αποκτήσουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει”, δήλωσε ο κ. Κούγιας, ενώ ερωτηθείς τι ακριβώς  συνέβη στη φυσούνα, αρκέστηκε να πει: “Δεν συνέβη τίποτα!”

    Ελληνικό πρωτάθλημα, Superleague, 2016 και “τα καλύτερα έρχονται”…

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/polakis-kata-dimosiografou-agapi-gia-chrima-se-kani-pavlo-tsima/73650

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ