• Κοινωνία

    Κωνσταντινούπολη: Ανατριχιαστικό βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου (video)

    • NewsRoom


    Σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της κατάρρευσης της οκταώροφης πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη δημοσιοποίησε η εφημερίδα Cumhuriyet.

    Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τέσσερις παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια μετά την κατάρρευση οκταώροφης πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε σήμερα το ιδιωτικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί κατέρρευσε το κτίριο στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της πόλης. Σύμφωνα με το NTV, οι εισαγγελείς άρχισαν έρευνα για την κατάρρευση.

    Η στιγμή της κατάρρευσης 

    «Στο υπόγειο του κτιρίου λειτουργούσε βιοτεχνία ενδυμάτων, όπου εργάζονται περίπου 20 άτομα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την κατάστασή τους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι νεκροί. Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν σημειώθηκε έκρηξη, το κτίριο έπεσε από μόνο του, επειδή ήταν πολύ παλιό», σημείωσε ο διοικητής στο NTV.

    Την ώρα της κατάρρευσης η βιοτεχνία ήταν άδεια.

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία, τα οποία δίνουν μάχη για τους παγιδευμένους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατέρρευσε κτήριο στην Κωνσταντινούπολη – Τουλάχιστον ένας νεκρός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης – Σοκαριστικές εικόνες (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ