• Top Stories

    Με κλεμμένη μηχανή οι δράστες της δολοφονίας Στεφανάκου

    • NewsRoom


    Κλεμμένη μηχανή από τον Δεκέμβριο από την περιοχή της Ηλιούπολης χρησιμοποίησαν οι δράστες, που δολοφόνησαν τον πρώην βαρυποινίτη, Βασίλη Στεφανάκο το βράδυ της Τετάρτης στο Χαϊδάρι.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα κάτω από το σπίτι του βαρυποινίτη και περίμεναν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στεφανάκος είχε πάντα μαζί του ένα δικό του άτομο που τον προστάτευε. Ωστόσο το άτομο αυτό έλειπε για αδιευκρίνιστους λόγους,την ώρα της δολοφονίας .

    Οι κάλυκες από το καλάσνικοφ θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστώσουν εάν το συγκεκριμένο όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη ενέργεια στο κοινό Ποινικό και στον πόλεμο των ανθρώπων της νύχτας.

    Σε ότι αφορά τα κίνητρα της δολοφονίας, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο, αλλά όπως λένε οι αστυνομικοί, το θύμα είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με πολύ κόσμο στον υπόκοσμο. Ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δολοφονία του να σχετίζεται με δραστηριότητές του το διάστημα μετά την αποφυλάκιση του, τον Αύγουστο του 2016.



    ΣΧΟΛΙΑ