• Top Stories

    Καιρός: Το πρώτο κρύο τετραήμερο του φθινοπώρου – Ακραία φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια

    • NewsRoom
    καιρός


    Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες! Έκτακτο  δελτίο επιδείνωσης έβγαλε η ΕΜΥ. Από αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες να πλήξουν τη χώρα.

    Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/11/2016) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα επηρεαστούν:

    Σάββατο (26/11/2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά.

    Κυριακή (27/11/2016)  και Δευτέρα (28/11/2016) το Ιόνιο (κυρίως οι νοτιότερες περιοχές), η Πελοπόννησος, η Στερεά, οι Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν η Θεσσαλία και τη Δευτέρα και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα σταδιακά στο Ιόνιο και τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές θα εξασθενήσουν.

    Τρίτη (29/11/2016): Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο για την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Damian Cope: Ο manager που θέλει να βάλει τον ΟΠΑΠ στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΜΟΝΟ ΕΔΩ:To Black Friday έφτασε!!! Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στα Public στο Σύνταγμα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ