array(0) {
}
        
    
Menu
-1.74%
Τζίρος: 251.96 εκατ.

IAEA: Εκτός λειτουργίας η μονάδα παραγωγής βαρέος ύδατος της πρώην πυρηνικής εγκατάστασης στο Χοντάμπ

Top Stories

Και όμως! To MEGA βγάζει αύριο καινούργια εκπομπή!

Comments

Το Mega έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να επιβιώσει χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων του, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση χρόνο. Παρά τα προβλήματα του τηλεοπτικού καναλιού, ανταγωνίζεται επάξια τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς παίζοντας όλη τη χρονιά επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα πήρε την απόφαση να προβάλει «φρέσκο» πρόγραμμα.

Μιλάμε για την εκπομπή του Χρήστου Νέζου, η οποία επιστρέφει αύριο το μεσημέρι! Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με το Χρήστο Νέζο» ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου στον «Μύλο Των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Το οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και η χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν στα ύψη!

«Ταξιδεύοντας» με το Χρήστο Νέζο και τη Μελίνα Ασλανίδου αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 14:50 στο MEGA!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ισραηλινή αεροπορία έπληξε στόχους στην Τεχεράνη – Το Ιράν ζητάει εγγυήσεις για το σχέδιο 15 σημείων του Τραμπ
Το Πακιστάν δηλώνει έτοιμο να διευκολύνει συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν εντός ημερών
Ισραήλ: Αίτημα για πρόσθετα στοιχεία σχετικά με πιθανή προεδρική χάρη στον Νετανιάχου
Σάντσεθ: Αδικαιολόγητη επίθεση στη θρησκευτική ελευθερία η παρεμπόδιση του Λατίνου Πατριάρχη να μπει στον Πανάγιο Τάφο
Το Ισραήλ θα επιτρέψει την πρόσβαση στον Πανάγιο Τάφο μετά τον αποκλεισμό καθολικών ηγετών
Αντόνιο Κόστα: Αλληλεγγύη της ΕΕ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για επέκταση της «ζώνης ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο
Ιράν: Υποστηρίζει ότι χτύπησε βάσεις με Αμερικανούς στρατιώτες στην Ιορδανία
Ισραήλ: Ακατανόητη η απαγόρευση πρόσβασης του Λατίνου Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο λέει ο Αμερικανός πρέσβης
Πόλεμος στο Ιράν: Ζημιές από ιρανική επίθεση σε εργοστάσιο στο νότιο Ισραήλ – Πλήγμα στο ιρανικό πανεπιστήμιο στην Ισφαχάν