Menu
-2.22%
Τζίρος: 420.14 εκατ.

F1 ΗΠΑ: Ο Αντονέλι στην pole

Top Stories

Και όμως! To MEGA βγάζει αύριο καινούργια εκπομπή!

Comments

Το Mega έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να επιβιώσει χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων του, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση χρόνο. Παρά τα προβλήματα του τηλεοπτικού καναλιού, ανταγωνίζεται επάξια τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς παίζοντας όλη τη χρονιά επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα πήρε την απόφαση να προβάλει «φρέσκο» πρόγραμμα.

Μιλάμε για την εκπομπή του Χρήστου Νέζου, η οποία επιστρέφει αύριο το μεσημέρι! Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με το Χρήστο Νέζο» ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου στον «Μύλο Των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Το οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και η χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν στα ύψη!

«Ταξιδεύοντας» με το Χρήστο Νέζο και τη Μελίνα Ασλανίδου αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 14:50 στο MEGA!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχέδιο Barrack: Η  Ελλάδα στην ουρά, η Τουρκία στην πύλη
Ο φασισμός του αύριο δεν θα φοράει στολή
Τουρκικά ΜΜΕ για άσκηση Ελλάδας – Ισραήλ στην Κρήτη: «Βρόμικη συμμαχία» και «κίνηση που αυξάνει την ένταση»
Σαουδική Αραβία: Συντρίμμια πυραύλων των Χούθι έπεσαν κοντά στη Μέκκα και τη Μεδίνα
Ισραήλ: Η κεντρική τράπεζα απορρίπτει την πρόταση Νετανιάχου για παράκαμψη των κυρώσεων μέσω κρυπτονομισμάτων
Γαλλία: Επανεξελέγη πρόεδρος της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης ο Ζορντάν Μπαρντελά
Ισραήλ: Αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ τρεις μέρες πριν τις εκλογές
Γαλλία: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο Παρίσι μετά το τέλος της πορείας
Πεζεσκιάν: Πολλοί Ιρανοί δυσκολεύονται να βρουν τρόφιμα, λόγω του πολέμου
Βατικανό: Ο Πάπας Λέων συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο