Menu
-0.74%
Τζίρος: 227.32 εκατ.

Μαλλιοτράβηγμα Αντιπροεδρίας

Top Stories

Και όμως! To MEGA βγάζει αύριο καινούργια εκπομπή!

Comments

Το Mega έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να επιβιώσει χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων του, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση χρόνο. Παρά τα προβλήματα του τηλεοπτικού καναλιού, ανταγωνίζεται επάξια τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς παίζοντας όλη τη χρονιά επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα πήρε την απόφαση να προβάλει «φρέσκο» πρόγραμμα.

Μιλάμε για την εκπομπή του Χρήστου Νέζου, η οποία επιστρέφει αύριο το μεσημέρι! Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με το Χρήστο Νέζο» ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου στον «Μύλο Των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Το οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και η χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν στα ύψη!

«Ταξιδεύοντας» με το Χρήστο Νέζο και τη Μελίνα Ασλανίδου αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 14:50 στο MEGA!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαλλιοτράβηγμα Αντιπροεδρίας
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Οι ισραηλινές εταιρείες πίσω από τον ελληνικό αμυντικό «Θόλο»
H γαλάζια D-Day, το καταφύγιο του πρωθυπουργού, ο βιβλιοφάγος Πρόεδρος, ο Αλέξης και το «βάου φε», η φανουρόπιτα της Ζωής και τα νεύρα των Τούρκων
Μια ακόμη ΔΕΘ των Μαυρογυαλούρων και των «πέτσινων» επιταγών
NATO: Περισσότερο από κρίσιμη η έλλειψη πυραύλων Patrion στην Ευρώπη
Το Ιράν θέτει όρους για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Συμφωνεί με το Ομάν σε έναν διάδρομο για τη ναυσιπλοΐα
Ρωσία-θάνατος Μλάντιτς: Η Μόσχα επικρίνει την έλλειψη «αμεροληψίας» του Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία
Ντόναλντ Τραμπ: Η Ουάσινγκτον δεν συνομιλεί με την Τεχεράνη, καθώς επικεντρώνεται στον οικονομικό πόλεμο
Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ» – Διαψεύδει ότι ο επικεφαλής της CIA πήγε στη Μόσχα για προειδοποίηση
Ντόναλντ Τραμπ: Ο Πούτιν δεν θα επιτεθεί σε έδαφος του ΝΑΤΟ