Menu
0.1%
Τζίρος: 53.69 εκατ.

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 6,6 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς των δικαιούχων – Ποιοι παραγωγοί πληρώθηκαν

Top Stories

Και όμως! To MEGA βγάζει αύριο καινούργια εκπομπή!

Comments

Το Mega έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να επιβιώσει χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων του, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση χρόνο. Παρά τα προβλήματα του τηλεοπτικού καναλιού, ανταγωνίζεται επάξια τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς παίζοντας όλη τη χρονιά επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα πήρε την απόφαση να προβάλει «φρέσκο» πρόγραμμα.

Μιλάμε για την εκπομπή του Χρήστου Νέζου, η οποία επιστρέφει αύριο το μεσημέρι! Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με το Χρήστο Νέζο» ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου στον «Μύλο Των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Το οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και η χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν στα ύψη!

«Ταξιδεύοντας» με το Χρήστο Νέζο και τη Μελίνα Ασλανίδου αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 14:50 στο MEGA!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωμανός: Έχουμε από τις φθηνότερες τιμές ρεύματος στην Ευρώπη – Άλλοι λαϊκίζουν, εμείς αλλάζουμε την Ελλάδα
Τουρνάς: 2.700 πυρκαγιές από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, πάνω από 500 τον Αύγουστο
Eurovision 2027: Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο 71ος διαγωνισμός
Γαλλία: Οι καύσωνες αφήνουν κόστος έως 15 δισ. ευρώ – Βαρύ πλήγμα από ξηρασία και πυρκαγιές
Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής αποτελεί τον θεσμικό καταλύτη για την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων του Λεκανοπεδίου»
Κασσελάκης: Η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά με Τσίπρα και Μητσοτάκη – Ανάγκη για νέα γενιά πολιτικών (βίντεο)
Νέα στοιχεία για τη μυστική μετακίνηση Τραμπ στην Τουρκία: Ο ρόλος των τριών bodyguards και των δύο υπουργών
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Ζητά το 5% των διαθεσίμων πυραύλων των ΗΠΑ για τα συστήματα Patriot
Νίκος Παπαϊωάννου: Πάνω από 1 δισ. ευρώ για τη φοιτητική στέγη – Στόχος 8.600 νέες θέσεις στις εστίες
Ντόναλντ Τραμπ: Μισο-διαπραγματευόμαστε μαζί τους – Είναι χρεοκοπημένοι, ο πληθωρισμός στο Ιράν ξεπερνά το 300%