Το Mega έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να επιβιώσει χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων του, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση χρόνο. Παρά τα προβλήματα του τηλεοπτικού καναλιού, ανταγωνίζεται επάξια τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς παίζοντας όλη τη χρονιά επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα πήρε την απόφαση να προβάλει «φρέσκο» πρόγραμμα.
Μιλάμε για την εκπομπή του Χρήστου Νέζου, η οποία επιστρέφει αύριο το μεσημέρι! Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με το Χρήστο Νέζο» ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου στον «Μύλο Των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Το οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και η χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν στα ύψη!
«Ταξιδεύοντας» με το Χρήστο Νέζο και τη Μελίνα Ασλανίδου αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 14:50 στο MEGA!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρισμός ευεξίας: Η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη, τα κενά και η νέα τάση
- H αυτο-οργάνωση του Αλέξη, γιατί ο Πολάκης έγινε… Γιαπωνέζος, η απάντηση Δένδια στους Τούρκους και μια τραγική ιστορία με φοιτητή
- Theon: Το σχέδιο Χατζημηνά για επέκταση σε σημαντικές αγορές και η τιμή – στόχος τα 38,5 ευρώ
- Τσίπρας 2027: Δεξιά ή αριστερά χωρίς ενδιάμεση ζώνη