array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 160.57 εκατ.

Η Κάρεν Μπρέιντι, μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του αγγλικού ποδοσφαίρου, έβαλε τέλος…

Top Stories

Και όμως! To MEGA βγάζει αύριο καινούργια εκπομπή!

Comments

Το Mega έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να επιβιώσει χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων του, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση χρόνο. Παρά τα προβλήματα του τηλεοπτικού καναλιού, ανταγωνίζεται επάξια τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς παίζοντας όλη τη χρονιά επαναλήψεις αγαπημένων σειρών. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα πήρε την απόφαση να προβάλει «φρέσκο» πρόγραμμα.

Μιλάμε για την εκπομπή του Χρήστου Νέζου, η οποία επιστρέφει αύριο το μεσημέρι! Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας με το Χρήστο Νέζο» ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου στον «Μύλο Των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Το οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και η χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν στα ύψη!

«Ταξιδεύοντας» με το Χρήστο Νέζο και τη Μελίνα Ασλανίδου αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 14:50 στο MEGA!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα ημίμετρα
Η… Μεγάλη Τετάρτη της κυβέρνησης: Αναταράξεις για τις άρσεις ασυλίας και η Λάουρα Κοβέσι
Ο ουρανοκατέβατος Άκης Σκέρτσος
Η ρελάνς του Μητσοτάκη με τα νέα μέτρα – Η σύσκεψη που κλείδωσαν
H «ανάσα» του ΚΜ, οι πρωθυπουργοί εν αναμονή, Ακης-Κοντογιώργης στο στόχαστρο και το παρασκήνιο της επίσκεψης του πρίγκιπα Αλβέρτου
Πρέσβης Ιράν στον ΟΗΕ: «Έχουμε ενδείξεις ότι οι ΗΠΑ θα άρουν τον ναυτικό αποκλεισμό»
Τραμπ: Προτείνει τώρα παράταση της εκεχειρίας μέχρι να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες με το Ιράν
Δημοσκόπηση RealPolls: Στο 30,6% η ΝΔ και στο 15,3% το ΠΑΣΟΚ η εκτίμηση ψήφου
Αμπάς Αραγτσί: Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ ισοδυναμεί με «πράξη πολέμου»
Παρέμβαση Κάλλας έπειτα από ερώτηση Μανιάτη: Η Τουρκία να σεβαστεί τις καλές σχέσεις γειτονίας και την κυριαρχία