• Top Stories

    Καλαμάτα: 23 άτομα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο

    • NewsRoom
    πόκερ


    Την τύχη τους έψαχναν 23 άτομα στην Καλαμάτα αλλά τελικά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, όταν συνελήφθησαν για παράνομη χαρτοπαιξία. Συγκεκριμένα, 23 άτομα συμπεριλαμβανομένου και του ιδιοκτήτη, έπαιζαν παράνομα πόκερ  σε ένα καφενείο όταν έκαναν έφοδο οι άνδρες της Ασφαλείας και κατάσχεσαν 5.635 ευρώ και 588 μάρκες. 

    Από τα 23 άτομα συνελήφθησαν 16 Έλληνες ηλικίας 20 ως 55 χρόνων, δύο Ελληνίδες ηλικίας 36 και 37 χρόνων, τρεις Αλβανοί ηλικίας 21, 26 και 29 ετών, ένας 25χρονος Ουκρανός και ένας 54χρονος Καναδός, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Μεταξύ αυτών, είναι ο 33χρονος συνιδιοκτήτης, ενώ ο 34χρονος συνεταίρος του απουσίαζε και αναζητείται.

    Ένας 27χρονος από τους συλληφθέντες κατηγορείται και για παράβαση του νόμου για τα όπλα, καθώς είχε μία σιδερογροθιά και σε βάρος ενός 32χρονου Αλβανού που επίσης συνελήφθη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ακόμη, συνελήφθη μία 23χρονη Ελληνίδα υπάλληλος για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού καθώς δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άννα Ζολώτα: Την «κυνηγούν» οι απλήρωτοι ναυτικοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Πολέμης: Business 340 εκατ. δολαρίων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Μποναμάδες δίχως έλεος: Το κράτος πληρώνει κλειστά αστυνομικά τμήματα!



    ΣΧΟΛΙΑ