Σε παρέμβαση στην πρεσβεία της Αργεντινής προχώρησε σήμερα στις 10.15 η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας. Τα δέκα μέλη τη συλλογικότητας πέταξαν φέιγ βολάν ως διαμαρτυρία και προς τιμήν του νεκρού Αργεντινού αναρχικού Σαντιάγκο Μαλντονάδο.
Την 1η Αυγούστου, στην πόλη Pu Pu de Cushamen κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης κατά εκδήλωσης για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, οι αρχές προσήγαγαν τον Μαλντονάδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ξαναχτύπησε» ο Ρουβίκωνας: Ανακατέλαβε το γραφείο της Φιλοσοφικής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι εκδηλώσεις του Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Δείτε το πρόγραμμα!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Lamda, Λασκαρίδης και Κωνσταντακόπουλος «χτίζουν» το αύριο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακρόπολη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 60χρονο άστεγο που επιτέθηκε σε ζευγάρι τουριστών
- Βρετανία: Ο νέος πρωθυπουργός θα εργάζεται από το Μάντσεστερ τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα
- Γαλλία: Χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο του Εθνικού Συναγερμού και τον λογαριασμό της Μαρίν Λεπέν στην πλατφόρμα Χ
- Προειδοποίηση Ιράν προς Βουλγαρία: Μην παραχωρήσετε βάσεις στις ΗΠΑ για επιθέσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.