ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» δημοσιεύματα που συνδέουν την ActionAid με υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων προσφύγων, τονίζεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.
«Η ActionAid δεν λειτουργεί και δεν έχει λειτουργήσει ποτέ δομές ανήλικων προσφύγων, δεν έχει υλοποιήσει προγράμματα για ασυνόδευτα παιδιά και δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τα καταγγελλόμενα πρόσωπα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
«Τα προγράμματα και οι υπηρεσίες της ActionAid υλοποιούνται αποκλειστικά από προσωπικό και συνεργάτες της οργάνωσης, οι οποίοι δεσμεύονται να τηρούν αυστηρά την πολιτική προστασίας των παιδιών και την πολιτική προστασίας κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης» επισημαίνεται.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απαγόρευση έφερε… συμφωνία-ρεκόρ με 23,4 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank – Prodea
- Coca-Cola HBC: Πού στηρίζεται η αύξηση του guidance και το επιθετικό επενδυτικό πρόγραμμα
- Καστέλι: Πέφτουν οι υπογραφές για τα «αυτιά» και τα «μάτια» του νέου αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.