• Κοινωνία

    Υπόθεση Σεμέδο: Δεν υπήρξε εξαναγκασμός, υποστηρίζει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή – Τι καταγγέλλει η 17χρονη

    • NewsRoom


    «Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτε» , ανέφερε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, Σταύρος Γεωργόπουλος. αναφορικά με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από 17χρονη.

    Ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, υποστήριξε αρχικά πως σε ότι αφορά το παρελθόν του παίκτη και τις διώξεις σε άλλες χώρες, δεν έχει υπάρξει καταδίκη του. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του αθωώθηκε για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

    «Αύριο θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος, μιλώντας για την νέα καταγγελία κατά του πελάτη του.  Όπως υποστήριξε, «μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ότι έγινε».

    «Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν «βόλτες» μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ», ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος. Μάλιστα, υποστήριξε πως  υπάρχει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο από την κοπέλα που έκανε την καταγγελία προς τον συλληφθέντα για ομαδικό βιασμό.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, «εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

    «Δεχόμαστε μια επίθεση», προσέθεσε ο δικηγόρος του Σεμέδο, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν οχλήσεις και προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για εκβιασμό του Ρούμπεν Σεμέδο.

    Τι καταγγέλλει η 17χρονη

    Την ίδια ώρα, η 17χρονη που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού φέρεται να υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο, έπεσε να κοιμηθεί σε ένα δωμάτιο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

    Λίγο αργότερα μέσα στο δωμάτιο εισήλθε ο συγκατηγορούμενος του ποδοσφαιριστή, και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή της την εξανάγκασε σε συνουσία. Λίγη ώρα αργότερα και αφού ο πρώτος είχε φύγει, μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα την ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία.

    Από την Ασφάλεια έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέτασης της ανήλικης, διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και λήψη DNA. Από την οικογένειά της 17χρονης έχουν παραδοθεί ρούχα και εσώρουχα για τις εξετάσεις, όπως και το κινητό της τηλέφωνο.

    ΠΑΕ Ολυμπιακός:  Αναμένουμε της κρίση της δικαιοσύνης

    Ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

    Αναλυτικά αναφέρει:

    «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».

    Διαβάστε επίσης

    Συνελήφθη και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Ρούμπεν Σεμέδο

    Για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού διώκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

    “Βόμβα” στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μετά από καταγγελία 17χρονης για βιασμό



    ΣΧΟΛΙΑ