• Top Stories

    Υπόθεση Λαγούδη: Θρίλερ με τη φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγο πριν από το ατύχημα (pic)

    • NewsRoom
    μεσολόγγι


    Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα της Ειρήνης Λαγούδη λίγο πριν από το μοιραίο συμβάν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με την υπόθεση του μυστήριου θανάτου της να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Παρά την αποκαλυπτική δικογραφία που έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, το εν λόγω ντοκουμέντο προκάλεσε την αντίδραση των συγγενικών της προσώπων, τα οποία και αναζητούν τον υπαίτιο του θανάτου της.

    Η άτυχη 44χρονη, λίγο πριν πεθάνει, χαμογελά μπροστά στον φωτογραφικό φακό και δείχνει ευτυχισμένη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων. Οι πόζες της σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν μια θλιμμένη γυναίκα, ισχυρίζονται οι συγγενείς της. Και όμως λίγες ημέρες μετά βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο καμένο αυτοκίνητό της.

    «Από την πρώτη στιγμή ο τόπος και ο τρόπος που βρέθηκε νεκρή οδήγησε όχι μόνο εμάς αλλά και όλο το  πανελλήνιο στη διαμόρφωση της σκέψης ότι πρόκειται για δόλια ενέργεια, με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο των ερευνών που συγκλίνουν στο σενάριο της δολοφονίας», ανέφερε ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας.

    «Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα για κανέναν και δεν θέλω να αποδώσω την ευθύνη οποιουδήποτε ανθρώπου από τη στιγμή που δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Απλά οι πηγές είναι οι ίδιες, οι οποίες διαρρέουν αυτά που διαρρέουν», κατέληξε.
    Παράλληλα ο αδερφός της αδικοχαμένης Ειρήνης μετά την αποκάλυψη, ξέσπασε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής του Star, λέγοντας: «Γιατί δεν πήγε αμέσως το περιπολικό την Κυριακή το απόγευμα στο σημείο θανάτου όπως είχε την πληροφορία η αστυνομία; Και άφησε να περάσουν 24 ώρες ολόκληρες και πήγε Δευτέρα απόγευμα; Τι έχει κάνει με αυτούς τους μάρτυρες που της είπαν ψέματα; Τίποτα; Μήπως κάποια σύλληψη; Να μας το διαρρεύσουν οι κύκλοι».



    ΣΧΟΛΙΑ