ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Την υποψηφιότητά του στον συνδυασμό του υποψήφιοιυ περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας, αναφέροντας ότι με τον κ. Πατούλη υπήρξαν συμφοιτητές στην ιατρική σχολή.
«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω» ανέφερε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
Ο κ. Ρώμας ανέφερε ότι θα ασχοληθεί κυρίως στον τομέα του πολιτισμού και πρόσθεσε πως η πολύ μεγάλη παθογένεια του πολιτικού συστήματος είναι η πόλωση.
«Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού, όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη.
Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει. Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις. Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ θα το κάνω.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα μονάδες το προβάδισμα του Γ. Πατούλη από την Ρ. Δούρου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κλείδωσε» ο Πατούλης κόντρα στη Δούρου: Οι γαλάζιες υποψηφιότητες που έκλεισαν κι αυτές που εκκρεμούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Το εκλογικό «παράθυρο» σε Ουγγαρία και Γαλλία που κρίνει την ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας
- Σταύρος Παπασταύρου μετά τις επαφές με Burgum και Wright: «Η ενέργεια αποτελεί πυλώνα ασφάλειας και ανάπτυξης»
- Αλεξανδρούπολη: Δείτε live το 2ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
- Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε ίδιες μετοχές συνολικής αξίας 4,28 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.