• Top Stories

    Υπερασπίστηκε την συμφωνία των Πρεσπών ο Θ. Παπαχριστόπουλος και ασπάστηκε την Κουντουρά

    • NewsRoom
    Θανάσης Παπαχριστόπουλος ΑΝΕΛ

    Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας νωρίτερα σήμερα.

    «Γελάνε στην Ευρώπη. Είναι άραγε απειλή για την Ελλάδα η FYROM; Γελάνε όσοι το ακούνε. Το διαμελισμό της τον θέλουνε για τη Μεγάλη Αλβανία και τη Μεγάλη Τουρκία. Και να μην υπήρχε η FYROM θα έπρεπε να την εφεύρουμε, μόνο καλό έχει να προσφέρει στη χώρα. Αυτή η κυβέρνηση, που έχει απορρίψει την επιλογή της αδράνειας, τολμάει», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

    «Το ”Μ” στη FYROM σημαίνει “Μακεδονία” και κάποιοι υποκρίνονται σήμερα ότι δεν το ξέρουν. Ότι δεν το ακούνε», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος που επικαλέστηκε κείμενα της Πηνελόπης Δέλτα, και τη δημόσια θέση που πήραν για τη Συμφωνία των Πρεσπών οι καθηγητές Ν. Αλιβιζάτος, Μ. Σταθόπουλος και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, πανεπιστημιακός Γ. Γραμματικάκης.

    Απερχόμενος από το βήμα της Ολομέλειας έκανε μια στάση στα υπουργικά έδρανα προκειμένου να ασπαστεί την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

    Υπενθυμίζεται πως η κυρία Κουντουρά αποτελεί πλέον «κόκκινο πανί» για τον Πάνο Καμμένο καθώς την έχει χαρακτηρίσει «αποστάτη». Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα κατέθεσε ερώτηση εγείροντας ερωτηματικά για την διαχείριση των κονδυλίων του υπουργείου Τουρισμού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα μου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαχριστόπουλος: Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ