ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνολικά τριάντα εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού Sputnik V προτίθεται να αγοράσει η Γερμανία το διάστημα Ιουνίου – Αυγούστου, εφόσον το σκεύασμα εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ).
Στη σχετική δήλωση προέβη ο πρωθυπουργός της Σαξονίας, Μίκαελ Κρέτσμερ, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα.
Yπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα και η Αυστρία ανακοίνωσε πως συμφώνησε να αγοράσει ένα εκατομμύριο δόσεις του ρωσικού εμβολίου, με τον Καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς επίσης να διευκρινίζει ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν υπάρξει έγκριση του ΕΜΑ.
Διαβάστε επίσης:
Μόσιαλος: «Επαναληπτικοί εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού κάθε ένα με δύο χρόνια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για Jumbo: Τα περιθώρια «ραγίζουν» και το story ανάπτυξης δοκιμάζεται
- ΔΟΑΕ: «Drone έθεσε στο στόχαστρο εργαστήριο στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια»
- Ομαλή η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς – Αυξημένη κίνηση προς το βράδυ
- Το Ιράν πιέζει τον Τραμπ για τερματισμό του πολέμου εντός 30 ημερών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.