ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος γυναίκας αστυνομικού πραγματοποίησε ένας άνδρας το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ραμπουϊγιέ της Γαλλίας, στα περίχωρα του Παρισιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης τραυμάτισε στο λαιμό τη γυναίκα, η οποία ήταν διοικητικό στέλεχος, ενώ ο ίδιος εξουδετερώθηκε, δεχόμενος δυο σφαίρες από την ασφάλεια του τμήματος.
Η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Εκπρόσωπος συνδικάτου αστυνομικών της Γαλλίας ανέφερε πως ο δράστης -πιθανότατα Τυνήσιος- φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», στη διάρκεια της επίθεσης που πραγματοποίησε.
Στο σημείο έσπευσε και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταρμανέν για να αξιολογήσει την κατάσταση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα ρυθμίζονται τα παλιά χρέη σε 72 δόσεις – Τα κέρδη για 1,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
- Έφη Αχτσιόγλου: Ματαιώσεις και φιλοδοξίες
- Ταυτότητες: Κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό των €515 εκατ. – Το σενάριο με Toppan και Σαμαρά
- Πότε θα ανακοινώσει το νέο κόμμα ο Σαμαράς – Οι συναντήσεις στο Κολωνάκι και ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.