ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο 24χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του καθώς δεν αντιλήφθηκε πως δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως το φορτηγάκι της οδικής βοήθειας. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα στον κόμβο των Σαπών, στην Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής σημείωθηκε αυτοκινητιστικό ατύχημα με τον 24χρονο οδηγό ΙΧ να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες.
Εξαιτίας αυτού, λοιπόν, αναγκάστηκε να καλέσει στο σημείο την οδική βοήθεια.
Ωστόσο, ο οδηγός αυτοκινήτου που ερχόταν από την κατεύθυνση της Αλεξανδρούπολης, δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως το φορτηγάκι της οδικής βοήθειας κι έτσι καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, με συνέπεια ο άτυχος άντρας να χάσει τη ζωή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστική μαρτυρία της δημοσιογράφου Κάτιας Νιάκαρη: «Έλεγα στο παιδί ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα στην Αθήνα για τον εορτασμό του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μακραίνει η λίστα των νοσοκομείων που εκχωρήθηκαν στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ένα… Champions League εθνικών ομάδων δημιουργεί η UEFA: Το νέο σύστημα των 36 ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
- Κιλιάν Εμπαπέ: Η Coalition Capital, τα 15 εκατ. ευρώ της Καέν και η επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός 27χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.