ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Πάρο, η οποία ξέσπασε την Κυριακή και, αν και πλησίασε σπίτι, μέχρι στιγμής δεν έχει κάψει κάποιο από αυτά.
“Η φωτιά έχει φτάσει σε απόσταση 200 μέτρων από τα σπίτια”, είπε ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, στο δελτίο του ΑΝΤ1. “Ευελπιστούμε πως η φωτιά θα ελεγχθεί πριν πέσει η νύχτα”, συμπλήρωσε, επισημαίνοντας την ανάγκη συντονισμού ανάμεσα στις επίγειες και εναέριες δυνάμεις κατάσβεσης.
Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Κόστος της Πάρου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά, που έχει διάσπαρτες εστίες, ενώ επιβεβαιώνεται και από εκεί, ότι για την ώρα τουλάχιστον , δεν έχουν καεί σπίτια.
Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Φωτιά στην Πάρο: Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης από Αθήνα, Πειραιά, Νάξο, Σάμο
Μεγάλη φωτιά στην Πάρο: Στα σπίτια έφτασαν οι φλόγες (pics, vid)
Φωτιά στη Θήβα: Ρίψεις νερού από δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.