• Κοινωνία

    Εξαφάνιση στην Κρήτη: Νεκρή σε σπηλιά βρέθηκε η 60χρονη βιολόγος (pics & video)

    • NewsRoom
    εξαφανιση αμερικανιδας βιολογου στην κρητη

    Suzanne Eaton


    Είχε χαθεί από τις 4 Ιουλίου

    Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε νεκρή σε σπηλιά.

    Η άτυχη Suzanne Eaton εξαφανίστηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου, μετά από ένα συνέδριο, στο οποίο και είχε παρευρεθεί.

    Το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, βρέθηκε στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αστυνομικές Αρχές και ειδικά κλιμάκια ερευνών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να ερευνήσουν αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, περαστικοί αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του πτώματος από τη μυρωδιά και ειδοποίησαν την αστυνομία. Για την υπόθεση μίλησε στο newsit.gr, ο αντιδήμαρχος Πλατανιά, Κωνσταντίνος Μπεμπλιδάκης:

    «Το πτώμα βρέθηκε σε μια περιοχή ανάμεσα στο Μάλεμε και στο Ξαμουδοχώρι, πολύ κοντά στη γέφυρα της εθνικής οδού Μάλεμε – Ξαμουδοχωρίου. Σε όλη αυτήν την περιοχή που βλέπει προς τον κάμπο του Μάλεμε υπάρχουν πυροβολεία και καταφύγια από την κατοχή. Σε κάποια από αυτά βρέθηκε η γυναίκα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από μεγάλη αστυνομική δύναμη.

    Ο δρόμος που οδηγεί στο σημείο που βρέθηκε η γυναίκα είναι προσβάσιμος, στρωμένος με τσιμέντο και στην περιοχή υπάρχουν πολλές βίλες στις οποίες φιλοξενούνται τουρίστες. Περνάει πολύς κόσμος από εκεί και ειδικά τουρίστες οι οποίοι περνούν, είτε κάνοντας πεζοπορία, είτε για να πάνε στις βίλες όπου έχουν νοικιάσει δωμάτια για να μείνουν. Είναι αμφιθεατρική η περιοχή και καθημερινώς περνούν πολλοί τουρίστες από εκεί». 

    Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή του Κολυμβαρίου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά, τα οποία, ωστόσο, δεν ανήκαν στην Αμερικανίδα.

    Παράλληλα, μία νέα εξαφάνιση απασχολεί τις Αρχές τις τελευταίες ώρες. 



    ΣΧΟΛΙΑ