ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα υπολογιστούν και φέτος τα τέλη κυκλοφορίας του 2019, ενώ δεν θα υπάρξει καμία ελάφρυνση όπως άφησε να εννοηθεί η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση και ερωτώμενη σχετικά με τα τέλη του 2019, η υφυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα αλλάξουμε τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων».
Η κα. Παπανάτσιου πρόσθεσε:
«Δεν έχουμε δημοσιονομικό χώρο για να τα αλλάξουμε. Πήραμε τον δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε για να δώσουμε κάποιες φοροελαφρύνσεις. Αποφασίσαμε ότι αυτές οι ελαφρύνσεις θα είναι συγκεκριμένες που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες κινήσεις σε αυτή τη φάση. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε».
Ως εκ τούτου τα τέλη αναμένεται και φέτος να είναι τα ίδια με πέρυσι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι καρχαρίες στο δωμάτιο: O μεγαλοξενοδόχος που κάνει αγωγές σε Πειραιώς και Eurobank επειδή του ζητάνε να πληρώσει δάνεια 130 εκατ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μέθοδος: Mε drones εντοπίζει τους φορoφυγάδες η ΑΑΔΕ (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.