array(0) {
}
        
    
Menu
1.87%
Τζίρος: 53.63 εκατ.

J.P. Morgan για ΟΤΕ: Ανεβάζει την τιμή στόχο στα €19,90, αλλά κρατά ουδέτερη στάση

Κοινωνία

ΕΣΡ: «Μοίρασε» πρόστιμα σε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς

Comments

Πρόστιμο 120.000 ευρώ στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» που προβάλλονταν από το τηλεοπτικό κανάλι «Epsilon», επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το πρόστιμο αφορά σειρά παραβάσεων της εκπομπής οι οποίες αναφέρονται χρονικά στο 2016.

Επίσης, το ΕΣΡ επιβάλλει τριήμερη διακοπή μετάδοσης της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star», το τριήμερο 19-21 Μαρτίου. Συγχρόνως, επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στο κανάλι ύψους 100.000 ευρώ για παραβάσεις της ανωτέρω εκπομπής, οι οποίες αφορούν τον τρόπο μετάδοσης του τραγικού γεγονότος της δολοφονίας της Ε. Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Τέλος, το ΕΣΡ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» για τον τρόπο μετάδοσης των γεγονότων σχετικά με τη σύλληψη του πρώην προέδρου του «Ερρίκος Ντυνάν», Α. Μαρτίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί το ΕΣΡ ρίχνει «μαύρο» στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Μεγάλο πρόστιμο από το ΕΣΡ στον σταθμό λόγω Δήμου Βερύκιου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέξας: Θανατική ποινή στον κούριερ που απήγαγε και σκότωσε την 7χρονη
Η Γερμανία ενισχύει την ψηφιακή της «ασπίδα»
Ηράκλειο: Στα δικαστήρια ο 54χρονος που σκότωσε 21χρονο – Συνελήφθη και η σύζυγός του
Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
Νέα Υόρκη: Ο Δήμαρχος Ζόχραν Μαμντάνι φιλοξενεί δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία
Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη των φορέων της Θεσσαλονίκης για την Ryanair
Αύριο η υπογραφή της Β’ φάσης του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» – Το καλοκαίρι η ανακαίνιση άνω των 220 σχολικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα
Πέθανε ο παπα-Τσάκαλος, γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις
Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: Καταδικάζει την απόφαση Τζαβέλλα για τις υποκλοπές
Βόλος: Συνελήφθη 52χρονος μετά από κινηματογραφική καταδίωξη – Κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομους