ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Eπίθεση με σφυριά πραγματοποίησαν 20 άτομα στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής, που βρίσκονται στην λεωφόρο Συγγρού 103-105 στις 15:10 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την επίθεση των 20 ατόμων έχουν προκληθεί φθορές το κτήριο ενώ με μετά από επέμβαση της αστυνομίας υπάρχουν και 10 προσαγωγές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγνωστοι βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον ανακριτή ο 28χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό Τζήλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ορμούζ: Επιβραδύνθηκε η διέλευση τάνκερ μετά τη χθεσινή επίθεση σε πλοίο
- Η DigiTech έλαβε το Σήμα Διαφορετικότητας από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
- Πιερρακάκης από Βουδαπέστη: Το Eurogroup είναι έτοιμο να στηρίξει την Ουγγαρία στην πορεία προς την υιοθέτηση του ευρώ
- Προφυλακίστηκε ο 43χρονος Σκοπιανός για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.