ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, σε τράπεζα στον Νέο Κόσμο.
Ο δράστης στις 08:10 μπήκε στο υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Καφαντάρη, κρατώντας όπλο στα χέρια και αφού απείλησε τους υπαλλήλους κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αμέσως για τη ληστεία ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Διαβάστε επίσης:
Power Pass: Αναρτήθηκαν τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι – Δείτε τι επιστροφή θα πάρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Κίνδυνος να διευρυνθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού – «Καμπανάκι» από τον ΥΠΟΙΚ για Ιράν
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Τη Δευτέρα στο Παρίσι για τη Σύνοδο G7 – Η ατζέντα των συζητήσεων
- ΕΤΑΔ: Βγάζει σε διαγωνισμό τριώροφο ακίνητο 1.029,03 τ.μ στα Χανιά
- Ζαχαράκη: Υπέρ της κατάργησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων – Η αλλαγή πρέπει να προκύψει μέσα από θεσμικό διάλογο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.