ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ΕΜΑ μπορεί σύντομα να εγκρίνει το εμβόλιο κατά της Cοvid-19 που ανέπτυξε η αμερικανική εταιρία βιοτεχνολογίας Novavax.
«Το εμβόλιο από τη Novavax θα μπορούσε να εγκριθεί στο πολύ προσεχές», δήλωσε η ‘Εμερ Κουκ απευθυνόμενη στους υπουργούς Υγείας των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη διάρκεια δημόσιας συνεδρίασης στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε επίσης:
EMA και ECDC συνιστούν τον συνδυασμό των εμβολίων κατά της νόσου
Ισπανία: Το υπουργείο Υγείας ενέκρινε τον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο τραπέζι του Eurogroup και του Ecofin το ελληνικό σχέδιο για την ενεργειακή κρίση
- Αμβροσιάδης: Άλμα 27% στα κέρδη- Η πίεση από ενέργεια και πρώτες ύλες
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 102 δολάρια το Brent – Φόβοι για επιθέσεις στο Ιράν πριν τις ενδιάμεσες εκλογές
- Πως θα φορολογούνται τα κρυπτονομίσματα – Ποιοι έχουν αφορολόγητο 500 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.