ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είκοσι μέλη της ομάδας Ρουβίκωνα προσήχθησαν αφού διέκοψαν την ομιλία Τσακαλώτου στο ΕΒΕΑ πετώντας τρικάκια, αλλά αφέθησαν όλοι ελεύθεροι αφού κανείς δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον τους. Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια αποχώρησαν. Ο κ. Τσακαλώτος ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε μακροσκελή ανάρτησή του σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου ο «Ρουβίκωνας» κατηγορεί την κυβέρνηση για τις πολιτικές της στα εργασιακά, στο κράτος πρόνοιας και σε ό,τι αφορά τις τράπεζες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ντου» του Ρουβίκωνα στο ΕΒΕΑ ενώ μιλούσε ο Τσακαλώτος (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση ΝΔ για Ρουβίκωνα: Πως και δεν έφυγαν πάλι με περιπολικά;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η IWC βάζει το Portugieser Chronograph σε “dark mode”
- Χαρδαλιάς: Επιταχύνουμε τις παρεμβάσεις μας, η αντιπλημμυρική θωράκιση της Ανατολικής Αττικής δεν μπορεί να περιμένει
- Η HIP προσθέτει το τρίτο της ξενοδοχείο στην Κρήτη
- Μαρινάκης: «Να γίνουμε ευρωπαϊκό κράτος που να μην χρειάζεται «να γνωρίζεις» τον βουλευτή»



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.