Σε εξέλιξη είναι από το πρωί επιχείρηση, από εξειδικευμένα συνεργεία, για την απάντληση των υδάτων από το παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πηνελόπη Α” που, χθες βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Ελευσίνας, παρουσίασε κλίση 9 με 10 μοιρών, λόγω εισροής υδάτων υπό αδιευκρίνιστη αιτία. Στο σημείο βρίσκεται πλωτός γερανός, ρυμουλκό και πλωτά του λιμενικού σώματος.
Το “Πηνελόπη Α” που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα βγήκε πρόσφατα σε πλειστηριασμό έναντι του ποσού των 800.000 ευρώ, αλλά απέβη άγονος. Το πλοίο παρέμενε παροπλισμένο από το 2014 στον κόλπο της Ελευσίνας και έως τώρα παρέμενε στα αζήτητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελευσίνα: Σε κλήση 10 μοιρών παροπλισμένο οχηματαγωγό πλοίο – Σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναυπηγεία Ελευσίνας: Ο «άγνωστου ταυτότητας» επενδυτής και η πρόταση – έκπληξη από τον Ταβουλάρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euronext Athens: Η ιστορική επιστροφή και το νέο στοίχημα- Τα οφέλη της αναβάθμισης και οι επιφυλάξεις
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Τηλεοπτικό μήνυμα αύριο για ΟΠΕΚΕΠΕ – «Η αρνητική αυτή εμπειρία είναι νέα αφετηρία για αντιπαράθεση με το βαθύ κράτος»
- Αριάνα Παπαδημητρόπουλος – Η ζωγράφος με τις ελληνικές ρίζες στο Παρίσι
- Μήνας «κλειδί» ο Απρίλιος για τα επιτόκια ΕΚΤ – Η κλιμάκωση του πολέμου αλλάζει τα δεδομένα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.